Partners

Buitenspeeldag (Jantje Beton)
Op 10 juni 2015 organiseerde Nickelodeon met Jantje Beton de Buitenspeeldag 2015 en U-Entertainment werd door Jantje Beton gevraagd voor de conceptontwikkeling en uitvoer van diverse concepten. Ruim 1200 kinderen genoten van de Jantje Beton race, graffiti workshop, mega bellenblaas, zandsculpturen bouwen, schommels pionieren en stoepranden xxl.

Solar Weekend Festival
Op Solar Weekend Festival 2016 gaan we eens wat anders doen dan de afgelopen jaren. We zullen dit jaar niet de bezoekers vermaken gedurende het weekend zelf maar bouwen iets vooraf wat perfect past in het thema “Arty Farty”. Van resthout, takken en overige materialen zullen we de “Sunny Circle of Solar” op het terrin neerzetten welke uitkijkt of knipoogt naar het festivalpubliek!

Eindejaarsfeest
De Gemeente Utrecht vroeg ons eind 2015 vermaak en gezelligheid te bieden op het eindejaarsfeest van de afdeling Interne Bedrijven. In Utrecht was Strand Oog in Al (SOIA) decor voor een avond vol met gezelligheid. Werknemers konden een kaartje versieren middels glitters en stickers en sturen naar Ome Aart (of naar iemand anders), Sjoelen XXL was present en de Koude Voeten Opwarmservice (K.V.O.S.)

Smeerboel Festival (Elevation Events)
Elevation Events, de organisatie van o.a. Smeerboel Festival, vroeg U-Entertainment in 2011, de eerste editie, om de randprogrammering op zich te nemen. Bij Strand Oog in Al brachten we een Vinylcaravan, knutselclub en een hobbelpaard! Edities daarna volgden o.a. bloemkoolbowlen, knutselclub, bratwursthappen, luchtkastelen, gladiatorenspel en zoveel concepten dat je maar moet bellen voor exacte details!

Extrema Outdoor Belgium

In 2016 gingen we voor het eerst buiten de landsgrenzen kijken en mochten we met maar liefst acht concepten Extrema Outdoor Belgium (XOBE). Op de camping gingen we wasmachineschieten, Bubble Ball, een ontbijtservice en tenten versieren. Op het festival kon je bloemkoolbowlen, megatafeltennissen, beerpong xxl en eendjes vissen. Amai, amai, amai..

Dag van de Literatuur
In 2015 vroeg de organisatie van dit tweejaarlijkse literatuurfestival U-Entertainment om de bovenbouw van het voorgezet onderwijs naast de colleges, talkshows en interviews ook wat vermaak te bieden. Ding dong, juiste bel! Met bloemkoolbowlen, dwergwerpen en megatafeltennis waren de kids niet richting de collegabanken te krijgen! Missie geslaagd!

Defqon.1 Festival (Q-Dance)
U-Entertainment en Q-Dance is een heerlijke match! Zo hostten wij in 2015 op Defqon.1 in Biddinghuizen voetenbadjes voor alle bezoekers bij een megagroot kampvuur. In brandweerman-outfit zorgden wij dat er niemand zijn handen brandde aan de gezelligheid. In 2016 verzorgden we de drie campings van een groot barbecue-festijn. Horeca, yes ook dat doen we!

Universiteit Utrecht
Voor de afdeling “Chemical Biology & Drug Discovery” van de Universiteit Utrecht hostte U-Entertainment in 2016 Sjoelen XXL en Megatafeltennis op het afdelingsfeest/personeelsfeest.