Concepten

U-Entertainment: een concept op maat
Wil je een uniek en nog niet eerder ontwikkeld en uitgevoerd concept dan ben je bij ons aan het goede adres. In opdracht van de organisator (of aan de hand van een thema) ontwikkelen wij een uniek concept wat nog nooit eerder is uitgevoerd. We beschikken over ruim 150 vrijwilligers (U-Entertainers) en dat zorgt voor gigaveel creativiteit en ideeën. In een mix van conceptontwikkelaars, kunstenaars, lassers, timmermannen, spelletjesfanaten en schminkmeesters komen hersenspinsels samen en vloeien er pareltjes van concepten uit onze hoge hoed! U-Entertainment is in te zetten voor een festival, bedrijfsuitje, afstudeerfeest, koningsdagfeest, vrijgezellendag, conferentie, verjaardagsfeestje, kinderevent, sportweekendje, buurtfeest, conferentie, bruiloft, merkactivatie, promotiedag of tsja wat eigenlijk niet?
Zo hebben we in het verleden al enorm veel concepten op maat ontwikkeld en uitgevoerd. Waarschijnlijk inmiddels zelfs meer dan de keren dat een bestaand concept is uitgekozen. Hieronder enkele voorbeelden om een idee te geven wat er zoal mogelijk is en wat we dus zoal hebben gedaan op eerdere evenementen.

– Aziatische ontvangst & photobooth
– American Beerpong
– Schommels pionieren
– Kabouterkaraoke
– Vinyltwister
– Koude Voeten Opwarmservice
– Heliumkaraoke
– Aziatische ontvangst & photobooth

Hierboven in de fotoslider vind je foto’s van o.a.: Heliumkaraoke, Koude Voeten Opwarmservice, Aziatische ontvangst & photobooth, Vinyltwister en Kabouterkaraoke. Dit zijn maar enkele concepten die wij in de afgelopen zeven jaren op evenementen hebben neergezet maar allemaal concepten op maat en verbonden aan een bepaald thema of speciale gelegenheid.
Voor Lief Festival hebben we in 2014 een 4 meter hoge giraf gebouwd, Meneer Giraf genaamd, vanwege het thema “Beestenboel”. Bezoekers moesten proberen hoepels om de lange nek van meneer Giraf te werpen voor punten. De giraf trof veel aanzien en de drie beste hoepelwerpers ontving een mooie medaille als aandenken aan deze zonnige festivaldag! Hieronder een mooi filmpje voor een indruk van deze dag.

Festivalbingo’s, die hebben we de afgelopen jaren in meerdere varianten gespeeld op menig festivalterrein. Zo was er de bejaardenbingo op Solar Weekend. Met rollators, wandelstokken, snorren, pruiken, advocaatjes, schemerlamp, vloerkleden en schmink toverde we het theatergedeelte van Solar in Rusthuis “Het laatste Loodje”. Ook de kinderbingo op Kindergarten Outdoor was er één voor in de boeken. Enthousiastelingen Brabanders streden om mooie prijzen tijdens vele fanatieke bingopotjes. Onze kleurrijke crew en de enthousiaste deelnemers voelde elkaar perfect aan en met elke valse bingo, en het daarbij behorende liedje, zong het hele publiek mee! Wat een heerlijke dag was dat. Ook was er op Geheime Liefde de liefdesbingo. Het hoogtepunt van deze dag was het huwelijksaanzoek wat plaatsvond toen een deelnemer (met opzet) een valse bingo riep. Toen hij de microfoon pakte voor het liedje vroeg hij zijn vriendin ten huwelijk..